Rubriky
Novinky

Exkurze 1.A – ZOO Praha

Naše třída nedávno uspořádala skvělý výlet do Zoo Praha, který se stal nezapomenutelným zážitkem. Společně jsme se vydali na cestu, někteří z nás se k výletu připojili až během jízdy. Po příjezdu do zoo jsme měli možnost prozkoumávat park samostatně.

Rozdělili jsme se do menších skupin a každá skupina si vybrala trasu, kterou chtěla absolvovat. Měli jsme možnost obdivovat vzácná zvířata, jako jsou tygři a gorily, a také jsme se mohli těšit na pohled na pestrou paletu ptáků a plazů. Každý z nás si mohl vybrat, co ho nejvíce zajímá.

Během našeho procházení zahradou jsme si mohli odpočinout a načerpat novou energii na klidném místě v zoo. Někteří z nás se zastavili v malé kavárně, aby si dopřáli občerstvení, zatímco jiní si vybrali lavičku a vychutnávali si kouzelnou přírodu kolem sebe. Tento čas odpočinku a osobní svobody nám umožnil prožít den podle svých přání.

Naše dobrodružství v zoo skončilo, ale naše dobrodružství v Praze teprve začalo. Po opuštění zahrady jsme měli příležitost znovu se vydat do centra Prahy a prozkoumávat její památky. Každý z nás mohl jít tam, kam ho to táhlo, a objevovat krásy tohoto historického města. Někteří se vydali na prohlídku známých památek, jiní se rozhodli objevovat méně známá místa.

Celý den byl plný zábavy, učení se a nezapomenutelných zážitků.

Verča Hrobařová 1.A