Rubriky
Novinky

Zpráva ze zahraniční odborné praxe na Maltě č. 2

V úterý jsme ráno jeli znovu do práce, kde jsme stále pracovali v rezervačních systémech OpenTable a The Fork a po práci jsme se vrátili na rezidenci a tam jsme byli do večera. Kolem 20. hodiny jsme se vydali do města.
Ve středu jsme se seznámili s Honzou, který tu pracuje a je z Česka.
Ve čtvrtek jsme do 16 hodin byli v práci, kde jsem měli doplňovat kontaktní údaje restaurací a později i zjišťovat, zda mají restaurace widgety a RWG (což jsou rezervační systémy) na stránkách restaurace a na Google a doplňovat k nim jejich provider. Odpoledne jsme strávili na výletě ve Valletě, v hlavním městem Malty. Navštívili jsme tam různé obchody se suvenýry a podívali jsme se po městě.
V pátek večer jsme navštívili místní klub, kde jsme si zatančili.
Víkend jsme věnovali výletům. V sobotu jsme byli společně s paní učitelkou Lenomarovou na Blue Grotto (Modrá jeskyně), kde jsme strávili skoro celý den. Navečer jsme jeli na pláže, kde jsme se prošli a zjišťovali, kde bychom se mohli v příštích dnech vykoupat.
Na neděli jsme měli naplánované koupání, ale z důvodu deště jsme museli naše plány zrušit a celý den jsme odpočívali na rezidenci.
V pondělí jsme jeli opět do práce, kde jsme pokračovali v započaté činnosti, protože jsme měli udělat celkem 700 restaurací. A to nám chvíli času zabralo!
V úterý nás čekala jiná pracovní náplň, kterou pro nás připravil Honza s Mattiasem. Měli jsme hned ráno meeting, kde nám bylo vysvětleno, co budeme dělat a jak to máme udělat, poté nám rozdělili práci a začali jsme. Nikča Malenovská a Matěj Kovaříček dostali za úkol zjišťovat, zda se restaurace nachází na mapě a rozřazovali je podle toho, jaké mají rezervační systémy (RWG, Tableo, Freemium, only Google) a Nikča Trojanová měla na starost restaurace, které mají rezervační systém Freemium – měla si vyfiltrovat restaurace s tímto systémem a najít je na mapě. Pokud už byly ve sloupci zapsané, tak se změnila barva jejich znaku na fialovou a přemístila se do správného sloupce se správným rezervačním systémem. A pokud tam restaurace nebyla, tak se do mapy přidala.
Tuto práci jsme dodělávali i ve středu, plus jsme ještě hledali restaurace podle názvu v dokumentu z jiných dokumentů.
Odpoledne nás čeká výlet do Mdiny, ale o tom už zase v dalším článku. 😊